2017. 05. 19. • Az Óperencián túl: Új-Zéland – INGYENES vetítés

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás-tengeren is túl, volt egy sziget, melyet úgy hívtak: Új-Zéland. Aki csak arra vetődött, hatalmas zöld vadonokat, csipkés hegygerinceket, mélykék vizű tavakat és fjordokat, kúp alakú vulkánokat, buja esőerdőket talált, bármerre is járt. És a madárvilága, az volt csak igazán különleges: kiwik, keák, moák, kakapok, takahek, pukekok – megannyi különleges, sehol máshol a világon nem élő madár népesítette be a szigetet.

Azt tartják, a világ 3 legszebb túraösvénye közül az egyik épp itt található, a Milford Sound track. Aki csak vette a bátorságot és nekivágott, hogy bejárja a szigetet, életre szóló élményekkel tért haza. Új-Zéland annyira szép mesebirodalom volt, hogy A gyűrűk ura rendezője is ezt az országot választotta trilógiájának forgatási helyszínéül.

Tedd kicsit félre a kertészkedést, tavaszi nagytakarítást, dobd el a gyeplőt és lazíts egyet! Utána sokkal többet és gyorsabban fogsz tudni elvégezni. 🙂 Tarts velünk vetítésünkre, ami egy igazi csemege ínyenceknek! A májusi vetítésünk témája:

Az Óperencián túl: Új-Zéland

Új-Zéland egy olyan hely, amit legalább egyszer az életben látni kell – ha másként nem, hát egy virtuális utazáson a képek segítségével! 🙂

Két időpontban is megrendezésre kerül a vetítés:

Május 18-án, csütörtökön, 18 órai kezdettel
Helyszín: BKK, Kamara terem – Százhalombatta, Fő tér
Belépődíj: 500 FT

Május 19-én, pénteken, 18 órai kezdettel
Helyszín: Magnet Ház – Budapest, Andrássy u. 98.
Belépés: INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt a május 19-i rendezvényünkön történő részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

Regisztráció

A részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges (kivéve a gyerekeket) – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

print

2 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Hozzászólás