2017. 10. 13. • ÉSZAKI FÉNY túrák: Izland, Norvégia, Lappföld

Lehet, Te is elképzelted már, hogy vajon milyen is lehet a sarkkörön túl. Vajon tényleg olyan zord és hideg, mint amilyennek az emberek gondolják? A MI válaszunk: nem! Európában ott találjuk meg az utolsó igazi érintetlen vadont!

Az őszi-téli időszakban a sarki fény pazar játékával kápráztatja el a vándort, a partközeli vizekben a zsákmányra leső kardszárnyú delfineket kaphatjuk lencsevégre, vagy épp a hóba-jégbe dermedt fenyőerdők mesevilágába nyerhetünk betekintést.

Ezalatt a két óra alatt eloszlatjuk azokat a tévhiteket, melyek a skandináv tájakról az emberek fejében keringenek. S Te is megláthatod a képek segítségével a természetnek egy olyan arcát, amely már évezredek óta ámulatba ejti az embereket.

Szeretettel várunk VETÍTÉSÜNKRE, melyen virtuális kalandozást teszünk a Sarkkörön túlra, bemutatva a természetet, az ott élő embereket, és azokat a tevékenységeket, amiket bárki kipróbálhat.

A fotók és video-anyagok mellett utazók élménybeszámolóit hallgatva tudhatsz meg számos érdekességet a sarki fényről, a sarkkörön túli tájak szépségeiről, az ott élő emberek életéről és még sok minden másról. Úgyhogy a vetítés végére garantáltan egy mozis estével felérő élménycsokorral térhetsz haza!

Időpont: 2017. 10. 13., péntek, 18:15–19:45
Helyszín: Magnet Ház – Budapest, Andrássy u. 98.
Belépés: INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztráció szükséges!

Regisztráció

A részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges (kivéve a gyerekeket) – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

ERRE A VETÍTÉSÜNKRE A SZABAD HELYEK ELFOGYTAK. A REGISZTRÁCIÓ ELKÜLDÉSE UTÁN VÁRÓLISTÁRA VESZÜNK, ÉS AMENNYIBEN VISSZAMONDÁS MIATT FELSZABADUL HELY, ÉRTESÍTENI FOGUNK.

print

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Hozzászólás