Halasi Zsolt

CINTO Csapat

Jelleg:
Fotóstúra

Ki vagyok? A kérdésre még nem tudom, de folyamatosan keresem a választ. Tömören valahogy így határoznám meg: fény- és fájlképész, futográfus, hangulatkonzerv készítő álmodozó, szemlélődő utazó, szerelmes apa és férj – további részletek a honlapomon.

1992-ben, 18. születésnapomra szüleimtől egy fényképezőgépet kaptam ajándékba. Azóta a fotózás életem meghatározó része. 2013. tavaszán elkezdtem rendszeresen futni. Azóta a futás is életem meghatározó részévé vált. Ekkor már néhány éve megszületett bennem az igény egyfajta szellemi útkeresésre, melyben a futás által is sok kincsre találtam; akárcsak a 2009 óta folyamatosan gyarapodó, felejthetetlen Cinto túráim során. 2016 tavaszán csatlakoztam a Cinto túravezetőihez, azóta a Cinto Túraklub is életem meghatározó része lett.

Futásaim és utazásaim alkalmával rendszeresen átélem a megismerés csodáját. Ezt a csodát szeretném megosztani Veled is a túráimon; és ha igényled, szívesen segítek abban, hogy ezt a mesét úgy örökíthesd meg képek formájában, ahogyan szeretnéd. Szeretettel várom jelentkezésed!

nyomtatás