INGYENES vetítés Azori-szigetek és Nyugat-Ausztrália – 01. 24-én

Ezúttal a világ túloldalára is elkalandozunk a képek segítségével. Nyugat-Ausztrália vörös sivatagjai, tengerpartjai, oázisai tűnnek fel előttünk. Nemcsak a természet tartogat érdekes és különleges meglepetéseket, de az állatvilág sem mindennapi. Itt egy kígyó, amott egy kenguru tűnik fel, s folytathatnánk hosszan!

Az est másik részében pedig egy másik fantasztikus hely is feltárul előtted, az Azori-szigetek!  Bemutatjuk neked az “Atlanti édenkertet”!

Dús esőerdők, színpompás vulkanikus sivatagok, pengeéles gerincek, fenséges hegyek, kecsesen, zöld sziklafalakon aláhulló vízesések: egy olyan helyet mutatunk, ahol szó szerint élvezet túrázni és ahol a vándor garantáltan nem unatkozik! Csodás panorámák, rengeteg virág, egész évben kellemes hőmérséklet és állandó tavasz/nyár – ezt mind bőkezűen kínálják az Azori-szigetek.  Kilenc kis sziget elszórva a nagy óceán végtelenjében, mégis megvan itt Portugália minden kényelme.

Tarts velünk egy csodálatos „utazásra” Kazal Ervin túravezető kalauzolásával!

Időpont: 2018. január 24. szerda 18.15

Helyszín: Magnet Ház, Budapest, Andrássy út 98.

Jelentkezés:

A részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges (kivéve a gyerekeket) – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

nyomtatás

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Hozzászólás