Korzika – Skót-Felföld és a Hebridák – Feröer-szigetek – INGYENES vetítés (április 11.)

Lehet, hogy Te is voltál már életedben legalább egyszer egy tengerparton, ahol élvezted a tenger sós ízét, hevertél a homokban, kezedben egy könyvvel és a napok az édes semmittevéssel teltek. Ám ha veszed a bátorságot és elhagyod az emberekkel zsúfolt tengerpartot, akkor egy teljesen más, varázslatos világ tárul fel előtted. Így van ez Korzikával, a szépség szigetével is.

Szinte állandó napsütés, tiszteletet parancsoló, 2000 m feletti hegyek hófödte csúcsokkal, rejtelmes fenyvesek, sziklamedencéket megtöltő, kristálytiszta vízfolyások, idilli vízesések, pálmákkal szegélyezett, apró öblökkel tagolt csodás tengerpartok, üdén zöldellő, kedves narancs- és citromligetek, a délvidék bódító virágai, sziklafokokra „függesztett” ősi falvak és erődített városkák… A természetbarátok számára valóságos Paradicsom

Csakúgy, mint Skócia, mely jóval több, mint a skót szoknya és a skót duda. Az országot nemcsak ősi történelme, de csodálatos természeti szépségei is egyedivé teszik. Ha szeretsz kirándulni, fotózni, Skóciába feltétlen el kell jutnod.

Mindenfajta tájat megtalálsz itt: zöld hegyeket, mocsarakat, kisebb-nagyobb szigeteket, függőleges tengerparti sziklafalakat, völgyekben megbújó tavakat, és helyenként még erdőket is. A sok csapadék miatt hatalmas zöld tájai vannak, csodás témát kínálva a fotózás szerelmeseinek.

Ha lehet egy országot “fotogénnek” hívni, akkor Skócia mindenképp az. Az ősi építmények és romok olyan harmóniával olvadnak bele a vidékbe, hogy azt elképzelni sem lehetne jobban.

Hagyj magadnak időt a lazításra, kapcsolódj ki egy kicsit! Pár óra szabadidő Neked is jár még akkor is, ha hatalmas feladathegyek várnak otthon!

Tarts velünk vetítésünkre, ahol képzeletben elrepülünk a mediterrán világba, majd egy óriási ugrással a messzi északra szállunk, és olyan helyekre kalandozunk el a képek segítségével, ahol az átlag turista ritkán jár.

Időpont: 2017. április 11. kedd, 18:00–19:30

Helyszín: Magnet Ház, Budapest, Andrássy út 98.

A korlátozott férőhelyek miatt a részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

Regisztráció

A részvételhez személyenkénti regisztráció szükséges (kivéve a gyerekeket) – kérjük, minden jelentkezéshez külön nevet és e-mail címet adj meg („Kovács János + 1 fő” nem megfelelő formátum). Köszönjük!

print

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Hozzászólás